Despre mine

Salut, eu sunt Mihai. Nu am nimic in plus si nimic in minus fata de tine. Sunt un om cu temeri, cu convingeri, cu frustrari, cu dorinte si la fel ca si tine am zile bune si zile care lasa de dorit.

Undeva pe drum am realizat ca vreau mai mult. De la cine? De la viata, bineinteles. Am inceput prin a dori mai mult de la ceilalti si am ajuns la concluzia ca trebuie in primul rand sa vreau mai mult de la mine. Pe ceilalti nu-i pot dezvolta, pe mine insa, nu ma opreste nimeni sa incerc. Si uite asa, am pornit intr-o minunata aventura, parte din care v-o voi impartasi si voua.

Voi asterne aici experientele mele si gandurile mele pe masura ce voi aplica diferite metode de care am citit sau de care am auzit la diverse seminarii. Veti vedea cum incerc, pe rand, sa devin un maestru al propriei vointe, sa imi canalizez energia si subconstientul spre motivare si voi incerca sa devin un cunoscator al cailor ascunse ale antreprenoriatului. Impletite, veti gasi in aceste pagini atat teoriile unor oameni ce si-au dedicat viata studiind psihicul omenesc, cat si o experienta reala, “de la noi”.

Iar daca ce spun aici e ceva ce simtiti ca puteti si voi sa faceti, atunci va invit alaturi de mine si va doresc succes!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s